woensdag 5 december 2012

1. Welkom op de blog

't Is één minuut na middernacht, buiten hagelt het bij temperaturen rond het vriespunt, Mojo ligt gezellig te snurken in de zetel en wij zitten aan de keukentafel.  Op de tafel ligt een gigantische kaart van zuid-oost Azië, een handvol traveller guides en evenveel lege mokken koffie...
Want...
Vier jaar (en één maand) na onze eerste uitzending, zijn wij ons aan het voorbereiden op een nieuw seizoen van de "back-pack travellers"...

(applaus)

Op 13 december verlaten we iets na de middag dit koude landje, we landen in Thailand maar reizen meteen door om wat maffe toeren uit te halen in het iets traditionelere en folkloristische Laos (eerste vlag) , om nadien het prachtige cambodja (tweede vlag) op stelten te zetten tot we een bus vinden die ons terug naar de luchthaven in Bangkok brengt.  Als we op tijd terug in de luchthaven zijn dan komen we in de latere namiddag van woensdag 9 januari terug aan in het heilig land der Vaad'ren, en anders zien we wel.

Terwijl piepje zich bezig houdt met het uitstippelen van mogelijke routes door Cambodia en Laos, richt ik me meer op de praktische zaken, zoals onder andere een nieuw blogje aan te maken!  En alvast proficiat, je hebt het gevonden!



Het blogje is voornamelijk bedoeld voor ons liefste familietje, maar ook vrienden, collega's, techneuten en willekeurige vreemdelingen zijn welkom om ons avontuur te volgen. Net zoals vorige keer gaan we hier zo regelmatig mogelijk een berichtje en wat maffe fotos op plaatsen als we een internet verbinding te pakken krijgen.  We weten natuurlijk niet hoe regelmatig dit precies zal zijn, maar hou je vooral niet in om ons te volgen en zelf ook veel reacties na te laten, het is altijd leuk in zo'n ver en koud land om eens iets van het thuisfront te horen.

Nou ja, ver wel, koud niet echt.  Hopelijk verbrand er niemand z'n poeptje deze keer met die tropische warmte die we tegemoed gaan!



Alvast veel leesplezier, en we beloven voor elk wat zonnestraaltjes mee te brengen bij onze terugkeer!

Tot blogs!

Janneman Robinson en Piepeke

1 opmerking:

  1. Hey poes poes!

    blij dat jullie het daar zo goed stellen. Kstuur telkens de berichtjes door naar iedereen (ook naar piepe's mama) dus iedereen is normaal gezien op de hoogte :D

    Mojo'tje doet het super goed. Vannacht vergeten vastmaken, met als gevolg dat hij even de vuilbak heeft doorzocht achter iets lekkers :p ooooooops! voor de rest is hij super flink!

    Dat medicijn in de katjes hun oortjes doen is wel niet precies zo eenvoudig als het lijkt trouwens! xD vooral muppet protesteert een beetje als hij me ziet afkomen met dat product. Zie al uit naar een blogpostje van jullie!

    Geniet er van en kzie jullie super graag

    http://img100.imageshack.us/img100/7850/wp000069e.jpg

    BeantwoordenVerwijderen